joi, 26 februarie 2015


Membrii SNPP Tichilesti beneficiaza la benzinariile MOL de o reducere in cuantum de 0,2 lei/litru combustibil. Reducerea se aplica indiferent de cantitatea alimentata sau tipul de combustibil, fara restrictiii orare sau de alta natura. Reducerea se aplica utilizand cardul MOL, pus la dispozitie de catre reprezentantii filialei sindicale.





*****

Incepand cu data de 20.04.2019, filiala noastra a intrat in posesia cardurilor emise de catre compania Lukoil, carduri care ofera posibilitatea membrilor SNPP - filiala Tichilesti sa beneficieze de o reducere de 0,2 lei/litru combustibil. Reducerea se aplica la orice alimentare efectuata de catre membrii nostri, fara limita de litraj sau numar de alimentari zilnice. 

Cardurile va vor fi inmanate de catre reprezentantii filialei pe baza de semnatura, acestea identificandu-se cu un numar unic pentru fiecare membru. Curand, structura noastra sindicala va incheia si alte protocoale cu unele companii, protocoale ce vor viza reduceri/ate beneficii pentru membrii nostri de sindicat.

*****

Membrii SNPP Tichilesti sunt beneficiarii unui discount de 20% din pretul practicat in oferta publica pentru serviciile prestate de curatatoria "Sea Clean", functionala in trei centre din localitatea Braila. Sea Clean - Spalatorie Curatatorie Umeda (concept Lagoon by Electrolux) va oferă servicii complete de spalatorie, curatatorie pentru toate categoriile de articole (textile, uz casnic, piele si blana), calcatorie profesionala, croitorie de retus (scurtat, schimbat fermoar), spalatorie covoare.

Detalii complete oferta: Oferta completa

*****


Membrii SNPP Tichilesti si persoanele aflate in intretinerea acestora pot beneficia de abonamente de servicii medicale, deductibile in cuantum de 10%, sumele deduse fiind de maxim 400 euro anual. 
In urma negocierilor si stabilirii unor detalii tehnice de aplicare a deducerii abonamentelor medicale, nivelul deducerii va consta in aproximativ 40% din valoarea abonamentelor. 
Momentan, deducerea unui abonament se situeaza undeva la 10%. Vom reveni cu detalii imediat dupa clarificarea detaliilor tehnice mentionate mai sus. 

Documente necesare accesarii abonamentelor MedLife:
  • copia cartii de identitate a membrului de sindicat si a persoanei aflate in intretinere pentru care doreste achizitionarea unui abonament;
  • acordul intre filiala SNLP Tichilesti si membrul de sindicat (se completeaza de catre reprezentantul filialei, in prezenta membrului de sindicat);
  • termeni si conditii: se completeaza cu numele complet si se mneaza, pe fiecare fila, de catre membrul de sindicat
Documente de studiat:


*****




Membrii SNPP pot accesa o gama variata de abonamente negociate exclusiv pentru acestia, pretul acestora fiind cel mai mic in piata.
Pentru accesarea ofrtelor dedicate membrilor SNLP, click AICI



*****

Membrii SNPP sunt beneficiarii unor oferte pe toate palierele economico-sociale. 
Detalii referitoare la intreaga gama de oferte le regasiti accesand platforma dedicata.

Click pe imagine:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu