luni, 3 octombrie 2016

Drepturile nu sunt un lux!

Protest Prefectura Braila 2021
SNPP Tichilești protestează împotriva măsurilor de înghețare a veniturilor în contextul în care Guvernul Cîțu direcționează bugetul exclusiv catre companiile private.
Guvernul Cîțu refuză vehement dialogul social, adoptând măsuri antibugetare nesusținute de un argument viabil, pandemia provocată de infectarea cu Covid-19 considerându-l un scut al acestor măsuri. 
Lașitatea unui Guvern incapabil să relaționeze, incapabil de empatie socială, a generat proteste de amploare ale SNPP-PUBLISIND organizate pe parcursul a două luni pe întreg teritoriul României unde există sindicate afiliate PUBLISIND.
SNPP a organizat acțiuni de protest exclusiv pentru apărarea drepturilor salariale ale polițiștilor de penitenciare, acționând în principal pentru acordarea titlului de specialist de clasă. 
Actiunile de protest din 03.10.2016 care au determinat acordarea salariului de merit 
pentru personalul din penitenciare !

Actiuni de protest in fata MM impotriva discriminarilor salariale si 
deficitului masiv de personal. 
Protestul de la Ministerul Muncii a marcat inceputul a peste 50 de alte proteste in cascada, organizate in fiecare penitenciar din tara. La pachet cu vuvuzelele si mesajele impotriva ministresei Pruna (deschizatoarea abuzurilor impotriva intereselor profesionale si materiale ale salariatilor din penitenciare), am "servit" oferta de a nu mai efectua ore suplimentare prin inaintarea refuzului in scris. 
Implicarea membrilor nostri de sindicat ne-au pus in fruntea celor mai puternice organizatii sindicale, cu o capacitate rapida de mobilizare si actiune.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu