joi, 6 iulie 2017

SNLP Tichilesti. Un colectiv unit si frumos


Asa a aratat petrecerea campeneasca organizata in cinstea zilei salariatilor din penitenciare. Organizatia noastra sindicala va tine ritmul unor astfel de evenimente. Avem nevoie sa fim uniti, sa tinem aproape unul de altul. Atat in activitate cat si in actiunile pentru apararea drepturilor personale, sociale si profesionale.

















































5 comentarii:

  1. Da foarte frumos ,Tichilestiul face ...la penit . Braila nu au fost in stare sa multumeasca ,celor care au trecut in rezerva cu valul 2016, macar pentru simplu fapt , ca au învatat meserie ...de la noi .. dee . asta ptr .d-nii ofiteri (unii dintre ei )...mari comandanti , cu veleitati de machoo...

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest tip de activitate-loisir- valorizeaza persoanele care sunt constiente de importanta starii de bine si relaxare dupa activitati continue de munca si solicitari stresante.O initiativa demna de lauda pentru organizatori: SNLP Tichimesti -echipa manageriala a CDBRT!
    Felicitari tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi cer scuze D-le Tudorache,sunt de la o unitate din tara,intampin probleme privind chiria,primesc o treime din venitul net in conditiile in care legea prevede 50% din net dar nu mai mult din suma de pe contract...luna de luna pun cca 200lei la chirie din salariu...da.ti.mi un sfat va rog

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inainteaza un raport scris catre directorul uitatii in care evidentiezi ce ai transmis aici. Ulterior, functie de raspuns, inaintam in demers.

      Ștergere
  4. Frumos si relaxant! Ceea ce nu ati uitat niciodată! Ca astfel de iesiri campenesti colegiale incheaga relatiile camaraderesti si aduce buna dispozitie ! Multa sănătate si bucurie in suflete sa aveti!

    RăspundețiȘtergere