luni, 2 octombrie 2017

Sistemul medical MedLife. Oferta speciala pentru membrii SNLP

Membrii SNLP Tichilesti au posibilitatea de a accesa oferta speciala Medlife! Dupa obtinerea cardului MedLife, beneficiati de reduceri nu doar in clinicile MedLife, ci si la partenerii de discount!


Reducerile va sunt oferite prin prezentarea cardului de abonat sau a cardului de fidelitate MedLife. Astfel, ulterior Acordului incheiat cu Medlife in anul 2015, se mentin tarifele negociate anterior, precum si serviciile oferite, aferente celor trei tipuri de abonamente:
Classic- 8 euro, Business - 14 euro si Executive - 24 euro.

Abonamentul se face pentru un an, iar plata se face lunar prin intermediul organizatiei sindicale si prin retinere pe statul de plata. Pe parcursul unui an, abonatul poate trece la un tip superior de abonament, in schimb nu poate trece la un abonament inferior. Pierderea calitatii de membru SNLP atrage in mod normal si pierderea discounturilor negociate, de tip corporatie, urmand a fi aplicate preturi mai mari practicate de Medlife pentru persoanele fizice.

Conform tuturor celorlalte oferte negociate pentru membrii SNLP, oferta este accesibila strict salariatilor care au calitatea de membru SNLP. Toate detaliile, precum si documentele necesare privind metodologia de lucru, le puteti obtine de la reprezentantii SNLP Tichilesti, care vor coordona toate demersurile necesare in vederea incheierii abonamentelor pentru membri.

Documente importante:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu