miercuri, 19 decembrie 2018

Video | Campionii de iarna ai SNLP Tichilesti. Finalul turneului la tenis de masa 2018


Dupa mai bine de 100 de meciuri disputate intre colegii inscrisi la turneul de tenis de masa organizat de SNLP Tichilesti, ca prima editie, am avut parte de doua finale spectaculoase disputate pentru stabilirea campionului, vicecampionului si locului 3. Asadar, dupa o incursiune in cadrul turneului fara niciun set perdut in cele 9 partide pana la calificarea in finala, Gigel PUIA l-a invins pe Gabriel JURUBITA cu scorul de 2 - 0, Gigi meritand astfel si un titlu simbolic de MVP-ul turneului.


In cea de-a doua finala, pentru stabilirea castigatorului medaliei de bronz, Alin RADUCU l-a invins pe Catalin MILOS dupa un 2 -1 la seturi, cu siguranta un meci cu cele mai spectaculoase mingi jucate in cadrul turneului. Ambele finale au fost monitorizate si arbitrate indeaproape de colegul Georgel NEATU caruia ii multumim pentru sprijin.


Ne-am asigurat in acest an de succesul competitiei si, dupa cum au evoluat ostilitatile la masa de joc, suntem convinsi ca la anul turneul se va desfasura cu si mai multa patima, cu si mai multa ambitie din partea colegilor, unii de a-si asigura pozitiile castigate anul acesta, altii pentru a-i detrona pe actualii castigatori. Totodata, ii asiguram pe colegi ca in 2019 vom pregati turneul cu mai multe surprize pentru competitori.




Un comentariu:

  1. Cu mare plăcere salut campionul, Gigel Puia, de necontestat de altfel si de recunoscut si către de alte generatii. Sa auzim numai de bine.

    RăspundețiȘtergere