luni, 3 iunie 2019

Confruntari intre salariatii CD Tichilesti. Pe terenul de minifotbal...

Turneul pe care-l dorim a se desfasura in fiecare an de acum incolo are ca scop nu numai infruntarea in abilitati sportive ci si realizarea unui context in care sa socializam mai mult, sa fim uniti si prin perspectiva unor activitati extrapenitenciar. A doua editie a acestui turneu de minifotbal organizat pentru personalul din CD Tichilesyi a debutat cu tragrea la sorti a celor doua grupe valorice. 

Astfel, in grupa 1 se vor confrunta Schimbul 1, Schimbul 2 si Schimbul 3 iar cea de-a doua grupa se vor confrunta Escortele, Socio-administrativul si Schimbul 4. Dupa cum am propus, din cele doua grupe se vor califica primele doua pentru semifinale si finale.. Ca si forma de organizare, turneul se va desfasura in conditii similare anului treceut, echipele stabilind de comun acord ziua si terenul pe care-l vor inchiria pentru desfasurarea jocurilor. 

Intrucat se are in vedere si organizarea turneului de tenis de camp dupa jumtatea lunii iunie, ar fi ideal sa ne putem organiza sa finalizam acest turneu in urmatoarele doua saptamani.  Structura noastra sindicala va asigura premierea finalistelor.  Mult succes echipelor competiutoare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu