vineri, 22 noiembrie 2019

Înger pentru o zi!

Campania ”Un înger de Crăciun” este organizată de către publicația locală Obiectiv – vocea Brăilei și am considerat că printre noi sunt oameni care pot interacționa cu niște copii aflați în nevoie. Printre ei sunt copii care nici nu îndrăznesc să se gândească la un cadou de Crăciun, copii care ar putea suferi trauma că Moșul i-ar putea evita din nou. Sufletește, nu este corect! De aceea am hotărât că am putea fi îngeri pentru o zi !
La modul ăsta arată scrisoarea unui copil (click pe imagine):

Publicația Obiectiv primește zilnic crisori de la acești copii și le înmânează celor care doresc să le împlinească visul. În funcție de dorinnțele dumneavoastră (certificate de un comentariu cu ”Vreau” pe grupul SNPP Tichilești), vom solicita tot atâtea scrisori cu următoarele precizări:
  • Pentru oricare dintre scrisori se pot cupla unul sau mai mulți membri de sindicat; - Sunt scrisori în care copilul își dorește ca și pentru frații săi să vină Moșul. În cazul ăsta, de asemenea, pentru fiecare dintre frați se pot uni mai mulți membri, realizând un singur pachet/cadou;
  • Toate pachetele le vom strânge până MAXIM data de 15 decembrie și ne vom deplasa cu o echipă SNPP (din care poate face parte orice membruu SNPP) pentru a fi depuse la sediul readacției Obiectiv;
  • Scrisorile vor avea un număr iar la realizarea pachetului/cadoului, se va lipi pe acest pachet numărul respectiv;

Acțiunea de împărțire a cadourilor va fi responsabilitatea publicației Obiectiv, urmând să fim anunțați din tiimp despre locație și modul de desfășurare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu