sâmbătă, 18 aprilie 2020

VIDEO | Sprijin medical pentru membrii SNPP. MedLife ofera consultatii online

Reteaua medicala MedLife, la care este abonat si un numar semnificativ de membri SNPP Tichilesti prin abonamente dedicate, in contextul pandemiei de Coronavirus, pune la dispozitie abonatilor urmatoarele servici:

1. Serviciul de Consultatii medicale de Specialitate – Online prin video conferinta:

In urma consultatiilor medicale de specialitate online – este intocmit un raport medical, cu recomandari de tratament si astfel pacientul isi poate procura medicamentele necesare din farmacii.

Video-conferinta se poate realiza de pe orice dispozitiv electronic, telefon, tableta sau laptop, si din orice zona de acces: birou, domiciliu sau mijloc de transport, fiind nevoie doar de conexiune la internet si de o camera video functionala.


Mai multe detalii - click pe imagine:

2. Serviciul Consilierea psihologica – Online
Mai multe detalii despre noul serviciu, gasiti in materialul din anexa: Consiliere psihologica online_MedLife

3. Informații despre asistența medicală a femeilor însărcinate: ”5 sfaturi pentru femeile însărcinate în perioada pandemiei”

”O atenție deosebită o acordăm femeilor însărcinate, care acum, poate mai mult ca înainte, au nevoie de informații corecte pentru a rămâne în siguranță și pentru a traversa cu bine această perioadă. Este important ca acestea să știe că nu reprezintă o categorie de risc pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, fiind dovedit faptul că femeile însărcinate, chiar dacă contactează virusul, dezvoltă forme ușoare ale bolii.


Este firesc, însă, ca femeile gravide să aibă o mulțime de întrebări în această perioadă. Sunt permise vizitele la medic? Se pot face ecografii? Ce se întâmplă cu nașterea? Medicul ginecolog Gheorghe Gică a răspuns acestor întrebări, oferind cinci sfaturi de mare ajutor pentru femeile însărcinate în perioada pandemiei.

Suntem la dispoziția viitoarelor mămici cu sfaturi și recomandări online și dorim să le asigurăm că au toate motivele să se simtă în siguranță atunci când vin în clinicile și spitalele noastre, fiind aplicate măsuri stricte de protecție și prevenție. În spitale există circuite separate, personalul medical este testat periodic, iar viitoarele mamici sunt testate cu o zi înainte de internare pentru a diminua semnificativ riscul de răspândire a virusului. – Echipa MedLife”


Video-ul despre cele 5 sfaturi îl regasiti aici:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu