vineri, 26 octombrie 2018

Fotbal tenis cu miza! Prima editie a turneului SNLP Tichilesti

Asa cum ne-am propus la inceputul acestui an, demaram o serie de competitii interne intre sectoarele/compartimentele CD Braila - Tichilesti, in scopul de a ne intruni si sub spectrul altor conjuncturi decat celor specifice activtatii de zi cu zi. Competitiile se vor desfasura cu miza, campionii urmand a intra in posesia unor premii, cupe, medalii si diplome. 

Incepem astfel, cu prima ditie a turneului de fotbal tenis in care invitam la inscriere echipe mixte de trei jucatori din cadrul aceluiasi compartiment/sector de activitate. Cu titlu de exceptie, pot participa si echipe constituite din salariati din compartimente diferite, doar in conditiile in care compartimentul din care provin au deja echipa constituita sau in conditiile in care un compartiment nu aduna suficienti membri in lot. De asemenea, jucatorii echipelor mixte nu pot evolua si la alte echipe inscrise in turneu.

Meciurile se vor disputa pe terenul unitatii prevazut cu fileu si se va lasa la latitudinea echipelor de se decide asupra calendarului competitional, functie de planificarea in serviciu sau a conditiilor meteo care vor permite desfasurarea etapei. In postul de control nr. 2 se va afla tabelul nominal cu inscrierea participantilor, rugamintea fiind aceea ca inscrierile sa aiba loc pana cel tarziu data de 31.10.2018. 

Ulterior se va intocmi tintarul meciurilor si se vor finaliza detaliile competitiei. In cazul in care nu interactionati cu serviciul pana la 31.10.2018, inscrierile le puteti face si telefonic apeland 07.5.644.057 (Tudorache Cristian - vicepresedinte SNLP Tichilesti). 

Mult succes !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu