duminică, 12 iulie 2015

Sănătate şi protecţie pentru membrii SNLP !

Captura de ecran din 2015.07.11 la 16.12.41Sursa: www.snlp.ro

Implicare in sanatate si protectie. Oferte medicale si de asigurari pentru membrii PUBLISIND/SNLP

De aproape un deceniu, PUBLISND/SNLP negociaza si pun la dispozitia membrilor de sindicat pachete de oferte inclusiv in plan medical si al asigurarilor, imbunatatite de la an la an. Preocuparea pentru protectia si sanatatea salariatilor si familiilor acestora ramane o prioritate inca de la constituirea structurilor noastre asociative.

Incepand cu anul 2008 SNLP gestioneaza un sistem propriu de sustinere a membrilor cu probleme deosebite denumit SNLP Protect, care presupune interventia (acordare de ajutoare materiale) pe 3 niveluri in functie de gravitatea unei probleme respectiv sprijin acordat gradual de filiala, de centru sau chiar de toate filialele SNLP in general pentru cazurile sociale sau medicale foarte grave. Membrii SNLP care au beneficiat de acest sistem ii cunosc eficienta iar principiul solidaritatii functioneaza excelent intre structurile teritoriale SNLP.


In plus fata de SNLP Protect, in baza cardului de membru este activat accesul la platforma www.avantaje.publisind.ro (a carei interfata se va modifica in scurt timp) prin intermediul careia se pot accesa oferte negociate pentru membrii de sindicat si rudele acestora. De la turism, telefonie (oferta Telekom 2015 a fost transmisa spre filiale), banci si alte tipuri de servicii pana la domeniul vizat de articolul de fata respectiv cel medical si al asigurarilor. O parte dintre oferte sunt accesibile pentru grupuri, cu plata prin sindicat.

Pe partea de analize, stomato si diagnosticare exista ofertele Synevo (analize), AVA Clinigue (stomato) si Medicover (diagnostic) cu discounturi de pana la 15% la serviciile oferite, iar privitor la asigurari, toti membrii SNLP (posibilitatea este activa pentru toate sindicatele PUBLISIND) sunt asigurati anual pentru riscul de deces sau invaliditate permanenta (din cauze de boala sau accident) pentru suma de 5000 lei precum si pentru interventii chirurgicale ca urmare a unor accidente (1000 lei). Asigurarea este platita de SNLP sau de sindicatele afiliate PUBLISIND, in parteneriat cu Allianz Tiriac.

In urma cu doi ani PUBLISIND/SNLP au intrat in parteneriat cu Medlife fiind testat un tip de abonamente care presupune plata lunara a unei taxe negociate la un cuantum preferential, in schimbul careia, in functie de tipul de abonament ales, salariatii si familiile acestora beneficiaza de o lista de servicii gratuite sau reduse in clinicile Medlife si ale partenerilor Medlife. In plus cardul oferit de Medlife in parteneriat cu PUBLISIND/SNLP, pune la dispozitia utilizatorilor o serie de aproximativ 40 de oferte adiacente respectiv discounturi la anumite servicii (farmacii, electrice, fitness, hoteluri, magazine, optica etc).

Oferta Medlife-PUBLISIND/SNLP 2015

Membrii SNLP/PUBLISIND pot astfel beneficia incepand cu 10 iulie 2015 de oferta MedLife, actualizata in vederea unei colaborari eficiente. Astfel, ulterior Acordului incheiat cu Medlife in anul 2015, se mentin tarifele negociate anterior, precum si serviciile oferite, aferente celor trei tipuri de abonamente (a se vedea detaliat serviciile in documentul atasat mai jos): Classic - 8 euro, Business - 14 euro si Executive - 24 euro.

Pe masura ce se aduna un anumit numar de abonamente la nivelul intregii federatii, se trece automat la preturi ale abonamentelor din ce in ce mai mici in functie de plafoanele numerice atinse, pana la jumatatea pretului de plecare, aceasta actualizare (prin scadere) automata a pretului abonamentului fiind un elemnt de noutate negociat anul acesta. Prima scadere se va inregistra dupa atingerea unui numar de 100 de abonamente la nivelul intregii federatii.

Conform tuturor celorlalte oferte negociate pentru membrii SNLP/PUBLISIND, oferta este accesibila strict salariatilor care au calitatea de membru SNLP/PUBLISIND. Toate detaliile, precum si documentele necesare privind metodologia de lucru, se vor transmite presedintilor filialelor SNLP/sindicatelor afiliate PUBLISIND, care vor coordona toate demersurile necesare in vederea incheierii abonamentelor pentru membri.

Abonamentul se face pentru un an, iar plata se face lunar prin intermediul organizatiei si prin retinere pe statul de plata. Pe parcursul unui an, abonatul poate trece la un tip superior de abonament, in schimb nu poate trece la un abonament inferior. Pierderea calitatii de membru PUBLISIND/SNLP atrage in mod normal si pierderea discounturilor negociate, de tip corporatie, urmand a fi aplicate preturi mai mari practicate de Medlife pentru persoanele fizice.

Documente importante

Captura de ecran din 2015.07.11 la 16.37.05

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu