duminică, 24 iulie 2016

Rezultate finale cu probleme! Presiuni din partea unor membri din comisia de examinare



Snlp Tichilesti si-a asumat rolul de observator in cadrul desfasurarii concursului pentru ocuparea posturilor vacante de agent operativ. Iar observatiile nu sunt imbucuratoare, mai ales cand vin pe fondul unor probleme create tocmai de doi membri ai comisiei de examinare. 

 Intelegem cu totii ca procedura de ocupare a acestor posturi trebuie respectata intocmai, din punct de vedere legal, insa nu intelegem de ce doi membri ai comisiei, subinspector Stefanescu Vladut Alexandru si subinspector Zainea Ionut, au manifestat exces de zel. Acestia au pus presiune inutil atat pe candidati cat si pe ceilalti membrii ai comisiei, cu efecte negative in planul promovabilitatii si ocuparii posturilor vacante.

Membrii comisiei sus-menționati s-au implicat direct in derularea probei sportive desi OMJ 2478/2010 stabileste includerea unui FPSS de specialitate pentru aceasta proba. Cu toate astea, cei doi membri au cronometrat cu telefoanele mobile, in paralel cu cronometrarea oficiala. Totodata, au facut presiuni pentru modificarea timpilor sau a numerotarii unor exercitii in cazul unor candidati.

Cu aceasta ocazie, Snlp Tichilesti va informa conducerea ANP, in speta stuctura responsabila de demararea procedurii de ocupare a functiilor vacante prin concurs in sistemul penitenciar. Totodata, Snlp Tichilesti isi va retrage observatorul desemnat a participa la urmatoarele probe de concurs.

Mai jos, vizualizati prin click pe imagini, rezultatele finale: 




74 de comentarii:

  1. Parerea mea.... Nu mai trebuiau semnate procesele verbale daca se contesta modul de desfasurare .

    RăspundețiȘtergere
  2. s-au facut adnotarile de rigoare in PV din partea noastra.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa se dea din nou proba sportiva.... Ce ziceti?

    RăspundețiȘtergere
  4. E aproape imposibil. Monitorul sportiv si-a facut treaba respectand intocmai rolul pe care si l-a asumat. Contestam atitudinea abuziva a celor doi membri din comisie, acestia nerespectandu-si prerogativele la aceasta proba si, in plus, au apelat si la jigniri gratuite fata de candidati. Aceste lucruri nu le cunosc candidatii insa chiar si asa, n-am fi putut tolera consideratiile acestora fata de ei. Peste toate astea, si o totala lipsa de educatie, bun simt si respect pentru sistemul care-l reprezinta. Dar asta e cu totul alta poveste, nu tine de concurs.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebui repetata proba sportiva!!!!!

      Ștergere
    2. Ar fi o nedreptate pentru cei care au luat proba sportiva fara sustinere sa mai repete aceasta proba!!! Asa ar trebui repetate toate probele la interviu au picat doar 2 persoane acelasi lucru si la calculator...oare chiar asa toti am fost ff buni??? Poate macar la proba scrisa vor veni subiectele de la Bucuresti...

      Ștergere
    3. Nici un observator sportiv nu a fost prezent la verificarea rezultatelor. Tot ei au scris ce au vrut. El a fost prezent doar pe stadion va zic asta pentru ca si ei am sustinut examenul.

      Ștergere
    4. Observator sportiv? Nu intelegem cu exactitate la ce va referiti. Conform OMJ 2478/2010 de proba sportiva se ocupa un fpss de specialitate, in speta monitorul sportiv. El a cronometrat si transmis timpii.

      Ștergere
    5. Monitor sportiv a fost un angajat al penitenciarului.

      Ștergere
    6. Este evident. Asa spune si OMJ 2478/2010. Ca proba sportiva intra in responsabilitatea unui fpss de specialitate.

      Ștergere
  5. Nu va suparati !!! Jignirile trebuiau sa fie pe bani pentru a fi cunoscute de candidati ?
    Si nu, nu este cu totul o alta poveste, tine de concurs, atata timp cat au facut un abuz in timpul desfasurarii probei sportive.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. a fost informat si directorul general al ANP cu privire la comportamentul injurios la adresa candidatilor de catre cei doi membri.

      Ștergere
    2. Daca a fost informat si directorul general, asteptam masuri.

      Ștergere
    3. Asta nu mai depinde de noi. Directorul general va lua masurile pe care le considera de cuviinta !

      Ștergere
  6. Presiuni pentru modificarea timpilor s-au facut. Eu am fost una dintre candidatele respinse si ma consider nedreptatita in fata altor candidati. Dar proba nu poate fi contestata si atunci ce e de facut? De ce sa nu tina de concurs aceste discutii cand membrii au facut exces de zel? Daca ANP-ul s-a sesizat si s-a amanat proba scrisa ce trebuia sa aiba loc in decursul zilei de azi, corect pentru toti candidatii si ceilalti membrii ai comisiei ar fi sa se repete proba sportiva.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ar trebui repetata proba sportiva!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ar trebui repetata proba sportiva!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna ziua.Ar trebui sa afisati toate comentariile.Proba sportiva ar trebui data corect.Intrebare..:de ce nu exista si la dvs barem pe grupe de varsta????In alte structuri gen mai .jandarmi..isu..etc exista asa ceva.O persoana de 38..40 ani nu poate sa alerge ca una de20 si mi se pare ca e o discriminare .Credeti ca o persoana de40 nu poate sa.si faca treaba ca una de 20????Dimpotriva, cred ca e mai multa responsabilitate la40...Consider ca ar trebui sa se dea iarasi proba sportiva la Tichilesti!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce comentarii nu au fost afisate? Daca ati folosit unul injurios sau cu atac la persoana fara a detalia si probe sau alte indicii, este evident ca nu vi se permite compromiterea unor persoane intr-un mod gratuit.

      Ștergere
    2. In plus, vis-a-vis de baremele pe categorii de varsta, este evident ca la urmatoarea procedura de concurs se vor propune in consecinta. Va ramane la altitudinea Anp daca va adopta o astfel de abordare a probei sportive.

      Ștergere
    3. Ar fi mult mai corect asa daca ne gandim ca nu este impusa o limita de varsta la participarea in concurs.Din cate stiu la politie pentru proba sportiva este barem pe grupe de varsta .

      Ștergere
    4. A fost afisat metodologia probei de la inceputul examenului. S- a stiut ca nu este stabilit baremul in functie de varsta. Daca munceai il puteai realiza. La fete au fost multe fete in varsta care au avut timpi mai buni decat cele tinere. Sportul nu are varsta.

      Ștergere
  10. Nu contestați si faptul ca la fete pista a avut mai mult si ați redus?iar la băieți a rămas la fel?mai sus zice ca au făcut presiuni la modificarea timpilor unor candidati lucru observat si de majoritatea oamenilor care așteptau pe margine.au fost persoane care au fost declarati admisi cu 4.15 pe cronometrele noastre.nu mai zic de flotări care nu erau in totalitate corect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. atat la fete cat si la baieti s-au luat masuri de stabilire a distantei cu sprijinul celor care administreaza stadionul.

      Ștergere
    2. Aici nu e vorba de masuratoare sau de distanta. Problemele au fost la cronometrare, nimeni nu le-a verificat. Puteau oricand sa ne modifice timpii sau sa anunte eronat. Nu s-au numarat abdomenele cu voce tare, nu cred ca rra de datoria candidatului sa tina evidenta si la timp si la numaratoare. In momentul in care se depasea timpul de 30 de secunde cronometrul trebuia oprit, oricare ar fi fost numarul de abdomene executat. Aici s-a furat cel mai mult. La proba de rezistenta au fost candidati care s-au oprit pe pista si totusi au fost lasati sa continue. Iar in alta ordine de discutii, daca problema a fost la injuriile adresate de catre cei doi subinspectori, de ce au mai fost permisi a doua zi la proba pe calculator? De ce s-a demis observatorul sportiv? Sau mai bine spus, de ce s-a mai continuat cu proba pe calculator din moment ce s-a stiut de aceasta problema imediat dupa terminarea probei sportive.

      Ștergere
    3. De ce sunteti atat de convinsa ca nu s-a verificat cronometrarea? Chiar s-a facut cuy exces de zel de catre cei doi membri ai comisiei amintiti in articol. D-voastra ati citit acest articol ? La abdomene de ce sa fie lasat candidatul sa execute exercitiul pana la 30 de secunde daca spre exemplu, la 25 de secunde executase deja nr. de abdomene ? Asa, de dragul de a-l pune la munca ? In speta ipotetica de mai sus, este evident ca acel cronometru s-a oprit la 25 secunde spre exemplu. Nu vedem logica in cele afirmate de dumneavoastra.
      Oprirea pe pista nu inseamna abandon. Daca te opresti din alergat 1-2 secudne si reiei cursa obtinand baremul, e vreo problema ?
      Observatiile din partea sindicatului nu pot opri un concurs, instant. Asta o decide, dupa cum s-a observat, administratia centrala. Si e tot prerogativa administratiei cand se reia. Noi ne facem datoria ca lucrurile sa decurga conform procedurilor legale. Asta nu inseamna ca, pe langa observatiile noastre, nu se pot face si altele... Depinde in ce postura esti. Daca treci un exmane ai o opinie, daca nu treci, ai o alta opinie. Fiecare este liber sa-si asume un punct de vedere.

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    5. Am afirmat ca suntem de acord sa se opreasca cronometrarea la efectuarea abdomenelor in situatia cand executantul face nr. de abdomene inntr-un timp mai mic decat cel dat de barem. Nu e logic sa lasam un candidat sa continue abdomenele pana la baremul de 30 de secunde daca acestea au fost efectuate intr-un timp mai scurt. Si executate, conform procedurii, evident. Legat de intelegerea lucrurilor si a cuvintelor, suntem in asentimentul dumneavoastra.

      Ștergere
  11. Pai domnilor la fete pe aceeași pista sau redus 30 de metri.au venit cu ruleta.când am dat noi băieții nu sa mai redus nimic.cum explicați asta?repet e aceeasi pista.luni sa măsurat cu metrul si are 415.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu vi se pare corect sa fie un sistem transparent, conform legii si nu unul corupt, conform practicii?? de ce nu raspundeti tuturor intrebarilor si nelamuririlor ?? raspundeti doar intrebarilor care va convin ?? Aici se vorbeste de favorizarea unor candidati pt ca aveau anumite cunostinte in interior si nu numai. chiar trebuie sa va deseneze cineva sa intelegeti esenta intrebarii ??? Pana si persoanele admise la proba sportiva isi doresc sa se repete proba.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ignoram obraznicia comentariului cu insinuari nepotrivite la adresa noastra. Totusi va raspundem. Conform parcticii, am dori sa argumentati (si nu teoretic) ca acest sistem este corupt. Pe de alta parte, consideratiile fata de favorizarea unor candidati, rude ale angajatilor, deja consideram ca s-a creat o adevarata isterie. In opinia d-voastra, acesti oameni nu aveau dreptul de a participa la acest examen? Poate la un moment dat vom cere sa va argumentati opinia cu probe. Sunt candidati, rude ale angajatilor, care se simt extrem de jigniti de afirmatii de genul asta. Sa nu exageram! Multe dintre aceste rude au picat diferite probe pana acum. Nu e nimeni avantajat in pofida altor candidati. Suspiciunea asta insa, nu trebuie sa ia conturul unei isterii nejustificate! Pregatiti-va temeinic si veti ocupa un post vacant!

      Ștergere
  13. Nu este adevarat !!!La fete s.a redus pista iar la baieti a ramas la fel.Din cate am inteles de la dl administrator al stadionului pista ar avea420 nicidecum 400m!!!!La baieti nu s.a redus pista si astfel s.au depasit cei1000m!!!!Trebuie reluata proba sportiva!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ati folosit doar presupuneri.."ar avea..." Comisia de examaminare ne-a asigurat ca atat fetele cat si baietii au beneficiat de aceleasi masuratori.

      Ștergere
  14. In mod normal daca s-a suspendat comisia dupa proba de sport ar trebui reluata aceasta proba unde au aparut probleme!!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Dacă s.ar repeta proba nu ar mai rămâne nici jumătate, cei care au picat, în special la fete nu stiu cum de au avut curaj să se prezinte.... fără supărare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este evident ca nici jumatate nu ar mai trece proba din moment ce multi nu au mai dat importanta pregatirii fizice dupa ce au trecut aceasta proba. Si cat de just ar fi pentri cei care au trecut aceasta proba si s-au ales acum, probabil, cu intinderi musculare sau alt tip de probleme?

      Ștergere
    2. Adevarat!!!! Eu nu cunosc pe nimeni din intern si nu am fost sustinuta, am luat proba sportiva dar acum nu as mai vrea sa se repete!!! Am facut o intindere si febra la abdonen. Asa ca doar cei care au picat doresc reluarea probei!!!

      Ștergere
  16. De ce nu repetati proba sportiva daca spuneti ca monitorul sportiv si-a facut treaba?
    Atunci nu ar fii nici un impediment pentru a repeta sustinerea acestei probe.
    Si pentru transparenta totala ar trebui permis accesul si parintilor candidatilor.
    Repetati proba? !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citi comentariile. Veti gasi argumente ce nu se potrivesc repetarii probei sportive. Poate pe viitor, vom propune ca parintii sa va si cronometreze probele, scuzate fiindu-ne ironia. Legat de transparenta, ganditi-va ca in nici un alt sistem nu beneficiati de o astfel de platforma unde sa va exprimati, unde sa sesizati unele aspecte. In plus, inca din 19.03 sunteti informati continuu si beneficiati de un suport real pentru sustinerea acestui concurs. Sincer, pe noi ne deranjeaza cand afirmati ca nu exista transparenta!

      Ștergere
  17. Si pana la urma a fost luata o decizie???

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu ar fi corect sa se repete proba!!! Erau 30 grade duminica pe stadion !!! Cel mai corect ar fi ca dupa proba scrisa lucrarile sa mearga la Bucuresti pt a fi corectate!

    RăspundețiȘtergere
  19. Va rog sa raspundeti la urmatoarele:
    -comisia nu cunostea cu exactitate lungimea traseului, crezand ca are 400m, concurentii zicand ca are 410-420, in consecinta fiind chemat administratorul si s-a trasat o alta linie la fete, micsorandu-se traseul
    -la baieti a ramas la fel,trebuind sa alerge doua ture jumatate; un calcul simplu arata 410+410+205=1025m, astfel ca baietii au alergat in plus 25m

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Comisia, prin presedintele sau, a informat administratorul stadionului ca doreste sa se traseze o lungime de 800 si una de 1000. Iar administratorul a trasat! Considerati ca membrii comisiei au masurat cu pasul? Din ce ne-a asigurat comisia, fetele si baietii au beneficiat de aceleasi masuratori.

      Ștergere
    2. In completare, pentru cei care sunteti nelamuriti cu privire la stabilirea masuratorii stadionului. LA BAIETI MASURATORILE AU FOST FACUTE LA 1000 METRI DIN START ! Asa au asigurat cei care administreaza stadionul. La fete au fost probleme dar au fost remediate inainte de a se executa proba de rezistenta. De aceea baietii au fost confuzi cu privire la aceste masuratori. Pentru veridicitatea acestei informatii, puteti lua legatura cu administratorul stadionului. Deci, la baieti masuratorile au fost din start facute la 1000 m.

      Ștergere
    3. Nu au masueat cu pasul, au masurat 28 m cu ruleta, ceea ce era si normal.

      Ștergere
  20. Cine sustine cel mai mult repetarea probei sportive? Persoanele care au picat. De ce insistati pe aceasta intrebare? S-a vazut foarte clar ca persoanele picate chiar nu faceau fata baremelor. Eu nu cred ca persoanele admise ar vrea sa mai traca inca o data prin acelasi emotii si mai ales la temepraturi de 40 grade. Poate sunt persoane care nu sunt sportive de fel si au tras foarte tare pentru a trece de aceasta proba si poate chiar au ramas cu "sechele" in urma acestei probe (intinderi musculare, entorse) si nu ar mai fi capabile s-o sustina din nou. De ce nu s-a oprit proba pe loc in momentul in care acel reprezentat infiltrat acolo a vazut neregulile? Parerea mea este ca ar trebui continuata cercetarea in vederea gasirii unui vinovat, daca se considera adevarata periclitarea probei, insa in paralel, cu o comisie terta sa se mearga mai departe spre proba srisa cu candidatii admsi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si inca ceva cu sechele ramai doar daca nu esti antrenat.Nu am facut nici macar febra musculara😁

      Ștergere
  21. Buna ziua.Din pacate cred ca nu se vrea reluarea probei sportive..Au fost multe nereguli ,o spun inclusiv candidatii admisi!!!Pista la fete a fost modificata iar la baieti nu,ei alergand in plus.Cititi va rog normele ex de sport si o sa vedeti ca oprirea pe pista in timpul probei chiar si o secunda/doua inseamna Abandon!!!!Chiar nu a citit nimeni normele???Nu pot sa cred ca scrieti asa ceva tocmai dvs...Imi pare tare rau ca legile nu sunt pentru toti la fel...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cititi comentariul SNLP TICHILEŞTI27 iulie 2016, 10:02
      Citati normele de care vorbiti stimabile! E posibil sa aveti dreptate. Asteptam...

      Ștergere
  22. De ce au masurat iar pista in timpul examenului daca totul era clar??Nu vi se pare nimic ciudat???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fete s-a inregistrat problema asta. La baieti, administratorul stadionului a asigurat presedintele comisiei ca din start masuratoarea corespunde celor 1000 m. Va trebuis a cititi si comentariile pentru a nu fi nevoiti sa repetam la nesfarsit aspectele astea.

      Ștergere
  23. Nu este adevarat ce spune dna sau dra cu numaratul abdomenelor, s-au numarat abdomenele cu voce tare si se spunea si timpul tot cu voce tare.

    RăspundețiȘtergere
  24. Avem rugamintea de a se inceta cu mesajele calomnioase. Nu avem posibilitatea de a modera partial comentariul. Si e pacat daca doriti sa transmiteti o idee. Ideea pe care doriti sa o transmiteti obiectiv se pierde cu intreg comentariul in care folositi un atac la persoana sau lezati interesul personal, social sau profesional altor persoane.
    Pe de alta parte, sunt explicatii care s-au dat de mai multe ori cu privire la problematica masuratorii pistei de alergare la proba de rezistenta. Fiti rationali si intelegeti ca absolut nimeni nu a avut intentia sa va fure acest concurs. Noi ca si organizatie sindicala ne-am fi dorit sa treceti toti aceasta proba dar asta nu inseamna ca dam la nesfarsit si girul unor comentarii care nu aduc decat atingere persoanei fara un dram de argumentatie si doar pe fondul unor insinuari.

    RăspundețiȘtergere
  25. s-a luat vreo hotarare cu privire la proba scrisa? cand se va da ? multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  26. Sa speram ca, atunci cand se va relua concursul, nu vom fi anuntati cu cateva ore inainte, unii dintre noi mai au si servici si suntem obligati sa facem tot felul de jonglerii (schimburi de ture, CO, etc.) pentru a reusi sa ajungem la timp sa sustinem proba scrisa.
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu cel putin o zi inainte. Sa nu crezi ca vei anuntat dimineata sa te prezinti la pranz...

      Ștergere
    2. Frumos raspuns ... va permiteti sa vorbiti la pertu, doar lucrati la penitenciar ;) "in primul rand, oamenii" va zice cevA?

      Ștergere
    3. Da. Vorbim la per tu (atentie la scriere) pentru ca suntem sindicat. Iar in sindicat sunt oameni care conteaza...in primul rand ! In sindicat nu ne diferentiem pe grade sau functii. Esti vreun general care vrea sa ocupe o functie de agent operativ si-ti cad galoanele daca ti se vorbeste la per tu? Burta pe carte si lasa frustrarile astea!

      Ștergere
    4. Va multumesc pentru raspunsul dat la intrebarea initiala. Blogul d-voastra alaturi de anp.gov.ro si penitenciare.info sunt sigurele surse de informare la care apelez. Cat despre formularea raspunsului la intrebarea mea initiala nu am nici cea mai mica obiectie, am primit un raspuns scurt si la obiect, mai ales ca am o perioada ocupata la actualul loc de munca.
      P.S. Pentru anonimul de la "28 iulie 2016, 14:46", eu sunt una din persoanele care nu cunoaste pe nimeni din intern si nu a fost sustinuta si culmea am reusit sa trec si proba sportiva, asta asa pentru linistea ta sufleteasca.

      Ștergere
    5. Cu scuzele de rigoare, nu a spus nimeni ca toti candidatii admisi au avut cunostinte in intern. Dar daca si dva ati participat la aceasta proba, ar fi pacat sa nu admiteti ca s-au vazut pe fata multe favorizari.

      Ștergere
  27. Vezi tu .. de ce nu lasi toate comentariile ?? stii sa dai peste nas cand se face o greseala dar nu stii sa-ti recunosti greseala ? ce denota asta, omule care contezi ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. citeste comentariul SNLP TICHILEŞTI27 iulie 2016, 16:15 . Si despre ce greseala vorbesti ? Ca ti se vorbeste la per tu ? Aici e locul unde incerci sa obtii informatii de la o structura sindicala. Iar galoanele nu-si au locul aici. Incearca sa depasesti momentul. Daca iti convine. In caz contrar, te poti reorienta...spre o alta platforma,evident.

      Ștergere
  28. Si daca tot ati dat numele membrilor de comisie, despre care spuneti d-voastra, ca au facut exces de zel, povestiti toate discutii;e care au fost si la proba de interviu. Cati ar fi trebuit sa plece incca de la acel moment.

    RăspundețiȘtergere
  29. Pentru anonimul care insista ca nu publicam toate comentariile: prietene, incearca sa intelegi ca frustrarile unui esec ti le poti varsa in alta parte. Am inteles cu totii nemultumirile si s-a dat curs comentariilor care au respectat niste norme de exprimare. Cand apelezi la insinuari nesimtite absolut intr-un mod gratuit, este evident ca nu ti se publica comentariul. Din pacate, pe aceasta platforma comentariile nu pot fi moderate partial. In plus, ai tupeul de a da si lectii de sindicat din moment ce-ti este total straina aceasta forma de organizare a salariatilor. Si mai ales a salariatilor din penitenciare. O seara cat mai placuta iti doresc !

    RăspundețiȘtergere
  30. S-a luat vreo decizie??? Se poate da si in weekend???

    RăspundețiȘtergere
  31. Corect ar fi să se repete proba sportivă. Nu spun că este ușor,dar ar fi corect față de candidații care s.au pregătit cu mult timp înainte , și s-a văzut clar cine s-a antrenat si cine nu.Si în legătură cu cronometrarea, cred s- a făcut în favoarea tuturor candidaților nu degeaba au ieșit niste timpi la viteză pe care ar fi invidioși si cei din lotul national de atletism....

    RăspundețiȘtergere
  32. Buna ziua
    Se vorbeste pe aci de celebrele masuratori facute de administratia stadionului.........
    Daca inteleg eu bine
    Pai daca stadionul era deja omologat de ce s-au mai facut masuratori????
    Distantele trebuia cunoscute inca din hartiile de omologare.
    Si eu la casa la tara stiu din schita cadastrala ca de la poarta si pana in fundul curtii am o anumita distanta.
    Oamenii astia nu stiau deja ce distante au la ei in ograda de au trebuit sa mai masoare.
    Si daca a trebuit sa masoare ce autorizare au dumnealor sa faca acest lucru????
    Ce omologare au ustensilele cu care dumealor au masurat???
    Eu stiu ca exista firme specializate de cadastru care se ocupa cu masuratorile.....
    Acuma daca si metrul lu' bunicamiu de la tamplarie are valoare sa masoare distantele de la o proba sportiva ce ar mai fi de zis......

    RăspundețiȘtergere
  33. Buna seara,

    S-a decis ceva? Se poate o data aproximativa cand se va relua concursul si de la ce proba?
    A trecut 1 saptamana si in afara de acel comunicat oficial, ca se suspenda concursul, de pe site-ul anp nu am primit.

    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deocamdata niciun semn. E si o perioada de schimbari de functii la nivel central ANP. O decizie cu siguranta va fi luata. Speram si noi cat de curand pentru ca ne confruntam deja cu probleme in privinta indeplinirii misiunilor datorita lipsei de personal.

      Ștergere
  34. Ce subiecte la proba scrisa au fost atunci la tichilesti?

    RăspundețiȘtergere