duminică, 22 ianuarie 2017

AVANTAJE. Membrii SNLP beneficiaza de oferte negociate exclusiv pentru acestia


Structura sindicala SNLP reaminteste membrilor de sindicat ca, pe langa multitudinea de actiuni pe linia drepturilor si a intereselor profesionale, pot beneficia si de o oferta ampla de servicii negociate in mod special pentru acestia. 

Fiind afiliati federatiei PUBLISIND, dealtfel si sindicatul care detine cea mai mare pondere de membri dintre toate sindicatele afiliate, avem avantajul reprezentarii la nivel central in cadrul federatiei de insusi presedintele SNLP, domnul Stefan Teoroc. Iar acest fapt ne-a adus, nu de putine ori, in postura in care sa fim luati in considerare ori de cate ori la nivel guvernamental s-au expus o serie de probleme. Atat din punct de vedere salarial cat si al ansamblului de drepturi socio-profesionale. 

Recomandam astfel accesarea site-ului http://www.avantaje.publisind.ro/ pentru a lua la cunostinta despre ofertele negociate exclusiv pentru membrii SNLP. In privinta cardului care va da posibilitatea sa accesati ofertele in cauza, va rugam sa abordati liderii sinidcali ai filialei, respectiv ai SNLP Tichilesti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu