joi, 5 ianuarie 2017

Respect. La puterea a 10-a !


Sfarsitul anului 2016 a insemnat punctul pe "i" al unei generatii. O generatie care si-a castigat respectul prin munca si increderea pe care ne-au oferit-o peste 20 de ani intr-un sistem inchis, presarat cu vicisitudini dintre cele mai complexe.

Ce le ramane celor 10 fosti colegi, e sa se bucure din plin de un nou inceput, al vietii de pensionari. Noua ne ramane sa le uram ani multi de pensie cu sanatate si impliniri pe toate planurile. 


Iubirea, bucuria, intelepciunea si generozitatea sa va fie calauza tot restul vietii, dragi fosti colegi ! 






 















 













 

 

 

 





   








Un comentariu:

  1. Multa sănătate si multi ani de pensie dragilor mei fosti colegi! Putini au mai rămas dintr o generatie pe care i as numi ca pionieri ai reformei penitenciare. Caci ei au apucat "apusul" unui sistem penitenciar de factura comunista si "răsăritul" noilor conceptii si reforme penitenciare. Au fost cei care au aplicat transformările , cei care au deschis mintile către nou, cei care au atras atenția si către munca lor, cu greutatile si satisfactile sale, cei care au stiut ca a lucra in echipa, ca o familie , e mai de succes decât o munca elaborata ierarhic si strictete militara. Bravo voua dragi colegi!

    RăspundețiȘtergere