vineri, 15 iunie 2018

Tichilesti, oaia schioapa a ANP?

Nu din invidie si nici dintr-un orgoliu prostesc ne exprimam frustrarile vis-a-vis de un eveniment la care, spunem noi, ar fi trebuit acordata o sansa tuturor celor care ar fi vrut sa incerce o selectie in echipa nationala pentru Campionatul European de fotbal dedicat penitenciarelor. Aflam din presa locala ca trei colegi ai penitenciarului Braila au fost cooptati in aceasta echipa, lotul complet fiind de  23 de jucatori.

Nu spunem ca selectia celor 23 nu a fost una justa insa unde a fost Tichilestiul cand s-a pus problema acestei selectii? Macar s-a stiut de aceasta selectie? S-a organizat sau nu aceasta selectie? In ce mod s-a implicat ANP in aceasta selectie daca la Tichilesti a fost "liniste"? Formarea profesionala o sti ceva? 

Daca ANP este cel care a coordonat aceasta selectie cu sprijinul unor specialisti in domeniu, vom afla. Si totodata ne vom interesa si de cum, s-a pus problema acestei selectii daca penitenciare precum Tichilesti au fost ignorate, avand in vedere ca, cel putin la nivelul Tichilestiului exista jucatori care activeaza la echipe subdivizionare ligii intai de fotbal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu