duminică, 8 martie 2015

SALVAŢI UN COPIL !

In viata oricarei familii, nasterea unui copil reprezinta poate cel mai fericit moment, trait cu adevarat. Inca de la nasterea lui, ne rugam sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa-l apere de tot ce este mai rau pe acest Pamant. 
Sunt, din pacate, familii ce nu se pot bucura inca de astfel de momente, cat timp al lor copil se zbate pentru a trai, luptandu-se cu boli ce necesita eforturi financiare foarte mari. O astfel de familie este cea a colegilor nostri Adrian si Adriana Nonu, salariati la Spitalul Penitenciar Colibasi, care se afla intr-o lupta permanenta pentru vindecarea copilului lor, Eduard. 


SNLP Tichilesti va adreseaza rugamintea de a dona fiecare dintre dumneavoastra, dupa posibilitati, o suma, fie cat de mica pentru aceasta cauza. Cu un mic gest ne putem bucura ca am salvat viata unui copil !



Atasat, mesajul reprezentantului sindical SNLP Spital Colibasi:
"Stimaţi colegi,
 Este vorba de fiul colegilor de la Spitalul Penitenciar Colibaşi, Adrian şi Adriana Nonu, care de 4 ani se lupta pentru a-i salva viaţa singurului lor copil.
Actualmente, Adrian este în Italia, unde Eduard se află în tratament de luni de zile, în vederea transplantului de măduvă, singura soluţie ce oferă şanse de vindecare. Cum presupuneţi, costurile deplasării periodice la spital, ale tratamentului, a vieţii de zi cu zi (chirie, utilităţi, etc) depăşesc mult resursele familiei. Cu atât mai mult cu cât procedura mai durează încă cel puţin 7 luni.
Mai mult, cheltuielile foarte mari din ultimii ani au adus familia într-o situaţie financiară dezastruoasă: împrumut ipotecar cu rate restante, datorii mari către bănci.
Prin urmare, revenim cu rugămintea de a veni în ajutorul familiei Nonu, pentru a putea trece cu bine de impasul financiar în care se găseşte. Orice sumă este binevenită.
Ne exprimăm pe această cale recunoştinţa pentru ajutorul acordat, pentru dărnicia şi bunăvoinţa pe care aţi arătat-o faţă de nevoile şi greutăţile colegilor noştri. 

Tanase Valerica - presedinte Filiala SNLP Penitenciar Spital Colibasi"

Un comentariu: