vineri, 20 martie 2015

Vă doare-n neputinţă !

 Sunt pe punctul de a stârni o serie de invective, o serie de dejecţii ce nu s-au putut auzi vreodată din gura unui om. Unii "analişti" ar sări ca arşi să argumenteze ca ar fi o atitudine lipsită de bun simţ sau de haimana.
Dar stau şi mă gândesc. Oare cine ar fi haimana ? Eu care mi-aş vărsa năduful sau cel care-mi provoacă starea să debitez dejecţii ? 

Încă de la începutul anului ne îmbătăm cu firimitura de 75%. Pentru noi e o realizare în contextul în care am asudat indeajuns de mult până s-o obţinem. Şi când am obţinut-o, vine pleaşca : Nu se pot acorda majorări decât pentru zilele de 1,2,3 şi 4 ianuarie, în condiţiile în care trebuie să le primim pe ultimele 3 luni (http://www.scribd.com/doc/259314597/Adresa-Deschideri-Personal ) Cele 3 luni restante, au însemnat 3 zile pentru adminstraţia ANP. 

Doctorii în economie ai sistemului sar ca arşi că suntem nişte proşti care nu întelegem cum funcţionează treburile astea domnule, cu ale bugetului, cu ale trimestrializărilor impuse de ordonatorul principal de credite, cu ale cheltuielilor din "săracul" buget de stat, etc... Mi se triplează ficatul când aud de sutele de milioane de euro sifonate de blondele, vanghelii pe persoane fizice, georgeşti şi bitch-ii politicii româneşti. Ăstora nu le-a mai trimestrializat foţat nimeni bugetul personal, realizat cum e şi normal, din BANII MEI ! Iar eu cer, îmbuibatul de mine, o ditamai majorarea să-mi fie plătită, ca drept legal al muncii pe care o prestez pentru binele pestriţei ţărişoare. 

Renunţând la protest, am crezut că vom avea parte de bun simţ administrativ. Am crezut în zâna măseluţă şi ne-am procopsit cu o carie. Unii ar spune că "ne-au făcut". Eu aş spune că abia de acum încolo suntem mai uniţi ca niciodată împotriva neputinţei administrative. 

Voi ce spuneţi ?

5 comentarii:

  1. OFFFFFFFFFFF, proteste, sa tipam si noi in gura mare sa ne auda toata lumea, ziare, televiziuni sa inceapa sa l-i se clatine scaunul ala cald. Niste haimanale care stau la birouri si ne trateaza ca pe sclavi chiar si cand noi avem dreptate cu legea in mana. la MAI de ce nu se tine cont de trimestrializare, la ei se pot da banii pe majorari, pe haine?
    Sa megem la domnul Ponta si sa vedem odata pentru totdeauna ce a vrut el sa spuna cu Ordonanta asta de majorare cu 75%. ORI O APLICA PENTRU TOTI ORI SA PLECE ORI PONTA ORI CEI DE LA ANP(SPECIALISTI)!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne aplecam serios pe subiect. In curand se vor anunta si demersurile.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asteptam doar sa ne anuntati pentru a ne uni sa ne cerem drepturile.asa nu se mai poate.ce se intampla acum este pur si simplu neputinta administrativa.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu neputinta, rea vointa

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu sunt motivati indeajuns, cine stie ? Poate ii vom motiva noi printr-o iesire masiva in strada !

    RăspundețiȘtergere