miercuri, 1 aprilie 2015

Majorare 75%, restanţe echipament, majorare 100 lei !

Informare circuit intern SNLP:

In acest moment conform ultimelor informatii, perspectivele sunt de mentinere totusi a platii majorarii de 75% pentru cele 4 zile cu privire la care au fost deja efectuate demersuri, aprobarea fondurilor urmand sa fie asumata strict de ANP dupa ce MJ aproba deschiderea de credite pentru luna in curs, ceea ce genereaza usoare tensiuni pe final de semestru, in planul drepturilor.

Se mentin si platile majorarii de 100 lei la penitenciarele-spital din fondurile de la CASAOPSNAJ si apar perspective (nu certitudini!!!) destul de bune privind achitarea integrala (in scurt timp) a restantelor la echipament 2014, insa acest lucru se poate realiza doar prin asumare de catre MJ, dupa aprobarea retrimestrializarii. Solicitarea de retrimestrializare a fost depusa de MJ la MFP astazi si speram pana vineri sa avem un raspuns. 

Avand in vedere riscul unor turbulente care pot genera blocaje chiar mai mari, am decis sa asteptam pana la aprobarea retrimestrializarii bugetului, fara sa intervenim prin intalniri la nivel MFP inca. In functie de modul in care se aproba aceasta retrimestrializare precum si de deciziile MJ, vom intra in joc. Vom cere MJ si restul de sume pentru majorare si cred ca vom asigura cu ceva mai multa usurinta plata sutei de lei la cabinetele din penitenciare. In caz ca nu se rezolva - dupa sarbatori ne vedem la Bucuresti cu armatele SNLP-FSANP.

Stefan Teoroc
Presedinte SNLP
Presedinte Federatia PUBLISIND

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu