miercuri, 30 martie 2016

Noi întrebări cu răspunsuri pentru candidați

Așa cum v-am obișnuit deja, prin intermediul structurii sindicale SNLP, vă oferim maxim de transparență în problematica ocupării posturilor vacante prin concurs. SNLP a creat "butonul roşu" pe website-ul oficial (www.snlp.ro) unde candidații pot vizualiza o secțiune cu întrebări și răspunsuri, necesare clarificării mai în detaliu a aspectelor legate de depunerea dosarelor de candidat și susținerea probelor de concurs. 

Vă invităm să rămâneți conectați în permanență cu informațiile puse la dispoziție de structura noastră sindicală, luând act în același timp și de nota preluată de pe www.snlp.ro: răspunsurile la întrebări reprezintă explicații-suport oferite de SNLP pe baza legislației, a consultării specialiștilor din ANP sau a interpretărilor proprii. Nu reprezintă explicații oficiale! Acestea pot fi obținute de pe pagina de internet a ANP sau prin contactarea administrației.

Accesați   http://www.snlp.ro/stiri-si-noutati/concursuri-anp.html !

Update - Informare Consiliu Conducere din cadrul PMT Tichilești:

În data de 29.03.2016 a avut loc Consiliul de Comandă la nivelul unității noastre, în cadrul căruia s-au discutat mai multe probleme, una dintre acestea reprezentând-o solicitările de mutare în alte penitenciare.

Față de cum au fost discutate solicitările de mutare până acum, contextul prezent l-am identificat a fi diferit prin prisma procedurilor speciale de mutare emise de către ANP și a organizării concursurilor de ocupare a posturilor vacante.

Astfel, abordarea noastră ca reprezentanți sindicali a fost una în care am considerat că solicitările de mutare în unitățile evidențiate în procedura ANP să fie avizate pozitiv deși șefii structurilor din care solicitanții fac parte au argumentat avizul negativ, în scris. Un alt motiv de avizare pozitivă a respectivelor cereri o reprezintă perspectiva ocupării posturilor vacante prin concurs, rămase vacante în urma plecării colegilor. Se preconizează ocuparea posturilor vacante prin concursuri în cascadă, organizate până la finele anului curent.

Astfel, au primit aviz pozitiv următorii:
- Maxim Ștefan - aviz pozitiv la cererea pentru mutare la CR Tg. Ocna;
- Țană Daniela - aviz pozitiv pentru mutare la Pelendava și PMT Craiova;
- Cernea Cristian - aviz pozitiv pentru mutare la SNPAP și CR Tg. Ocna;

A primit aviz pozitiv și o solicitare de mutare în unitatea noastră a unui agent care activează la penitenciarul Galați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu