duminică, 12 iunie 2016

E timpul pentru...respect !



Momente unice. Un astfel de moment e cel al pensionarii, al retragerii din activitatea profesionala. Asp Vacaru Ionel a ales acest moment incepand cu data de  1 iunie 2016. O data de la care consideram ca ne-a parasit un bun coleg, un exemplu de verticalitate, asa cum ii sta bine unui lucrator de penitenciare. 

Adversitatile in cariera le-a consumat de multe ori in tacere, dar cu hotararea specifica omului superior constient de valoarea si importanta lui in acest sistem. In plan sindical, ii suntem datori. In multe situatii cand aveam senzatia ca am clacat in fata problemelor de zi cu zi, asp Vacaru Ionel a avut rabdarea de a ne convinge ca aceasta structura ramane singura reduta in fata mediocritatii agresive. Ne-am repliat si am mers mai departe, si datorita lui ! 

Prieten. Un cuvant simplu si elocvent. Dar care implica atat de multe lucruri... Nu incerc o teza in privinta acestei sintagme. Spun doar ca asp Vacaru Ionel a fost si ramane un prieten adevarat. Genul de prieten care ajuta fara a i se cere sa o faca, demonstrandu-si autenticitatea sufletului. 

Multumim, drag prieten !








Un comentariu: