sâmbătă, 4 iunie 2016

Revolta salariatilor din penitenciare. Ramaneti uniti !


Sistemul penitenciar, ca parte din structura de aparare a tarii,  se afla intr-o grava postura. Aceea de a fi exclus din sistemul de aparare prin intermediul unor acte normative perverse, menite sa creeze discrepante majore in planul salarizarii. Este pentru prima data cand, nu numai Guvernul incearca sa ne indeparteze de sistemul de aparare ci chiar "colegi" ai altor structuri de aparare, satui probabil de procentele ce li se vor oferi prin ultima ordonanta privind salarizarea.

In contextul asta, SNLP - filiala Tichilesti a participat in data de 03.06.2016 la protestul organizat in fata Ministerului Muncii cu mai multi salariati. Suntem constienti ca solicitari de participare au venit din partea a zeci de oameni insa a trebuit sa respectam hotararea Bex SNLP, de a nu ne afla in postura in care sa depasim numarul de 100 de protestatari, aprobat de catre Primaria Bucuresti. 

Daca in imediata apropiere nu se vor zari sanse sa fim tratati echitabil in planul salarizarii, asa cum ati fost informati, ambele structuri sindicale din sistemul penitenciar vor organiza actiuni sindicale de amploare. Si nu va temeti ! Aceste actiuni nu se vor rezuma la o singura zi, la o singura miscare. Aceste actiuni vor continua si vor fi insotite de forta si indarjirea cu care pot lupta sindicalistii din penitenciare. Atat ca prezenta si sustinere la actiuni de protest in Bucuresti cat si la nivelul fiecarui penitenciar, in activitatea profesionala. 

In perioada urmatoare va transmitem sa raspundeti pozitiv tuturor solicitarilor liderilor de sindicat. Acestea vor fi transmise in contexte legale, fara a va expune in vreun fel unor masuri disciplinare sau de alta natura. Aveti incredere ca echipa SNLP la nivelul intregii tari lucreaza profesionist si in interesul obtinerii drepturilor prin mijloace legale sindicalicesti. Nu ne permitem sa va expunem gratuit unor hiene antisociale. 

FITI UNITI ! 

IN URMATOAREA PERIOADA SE VA HOTARI SOARTA VOASTRA !

NU PERMITETI SA PIERDETI DREPTUL DE A FI TRATATI CU RESPECT IN ACEEASI FAMILIE OCUPATIONALA - STRUCTURA DE APARARE A TARII !




 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu