luni, 2 martie 2015

Tichilesti: o noua echipa !

Astazi, 02.03.2015, au avut loc schimbari in ce priveste echipa directoriala, domnul comisar sef Purcaroiu Paul fiind numit in functia de director si domnul comisar sef Popa Eduard in functia de director adjunct SDRP.

Cele doua numiri au survenit ca urmare a deciziei ANP de a-l transfera pe domnul comisar sef Muscalu Florentin, in functia de director, in cadrul altui penitenciar. 

Si daca tot am amintit de domnul Muscalu, ne putem exprima consideratia fata de dansul, apreciind ca pozitiva atitudinea acestuia fata de problemele cu care se confrunta personalul penitenciarului la preluarea functiei de director. Nu intentionam sa-l idolatrizam pe domnul Muscalu insa nici nu putem trece cu vederea peste normalitatea la care a apelat in raport cu structura noastra sindicala, apreciind dialogul si considerand consultarea reprezentantilor sindicali un element de baza in adoptarea masurilor cu impact asupra personalului. 

Suntem convinsi ca noua echipa directoriala va urma acelasi curs al normalitatii, considerand SNLP un partener de dialog in tratarea problemelor cu care se confrunta personalul. In caz contrar, am demonstrat ca putem uza de parghiile legale pe care le avem ca structura sindicala reprezentativa, in scopul stabilirii normalitatii. 





6 comentarii:

  1. Domnul Popa deja si-a intrat in rol de azi deja a inceput sa reproseze ca nu ii place cum vin anagajatii imbracati sa vina in uniforma nu cu geaca de fas...nimic de zis da ori toti ori niciunul nu fiecare cum are chef...

    RăspundețiȘtergere
  2. Iar din moment ce din scoala nu ti-au dat nici echipament de iarna nici bani ca am fost o promotie "speciala" de unde? Am completat doi ani la rand cererile de echipament si nu ni s-a dat asa ca nu vad de unde a aparut deodata problema asta...

    RăspundețiȘtergere
  3. Partial aveti dreptate in ce priveste echipamentul. Spun partial pentru ca, nu putem veni la serviciu imbracati chiar oricum. Printre detinuti va trebui sa te deosebesti intr-un fel. Cu pantaloni de blug mulati pe picior nu prea ai cum sa o faci, sincer. Aceasta meserie implica si un dram de respect din partea celor care o practica.
    Intelegem cu totii ca echipamentul reprezina o problema. Pana la finele lunii iunie, intreg personalul din operativ va fi echipat complet cu noua tinuta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Recomand Dl .DIRECTOR SDRP.DL.COMISAR POPA mai mult curaj,initiativa si asumarea raspunderii nu numai in privinta cadrelor ci si in privinta ppl,a detinutilor.Sa fie mai ferm in decizii dar totodata sa-si asume raspunderea sa recunoasca acele decizii pe care le da.In rest sa auzim numai de bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. D-l Popa a inceput ''bine' mandatul. In locsa continue linia buna impusa de D-l Purcaroiu el adopta linia sinistra a tandemului Geanina&Sebi,linie care nu a dus la nimic bun. D-l Popa in loc sa se ocupe de 'domnii hoti' vede numai probleme in randul angajatilor. Asa nu va face treaba prea buna daca in loc sa incerce o apropiere de personal , vede mai prielnica o imagine mai buna in randul hotilor. PACAT!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. O veche vorba spune ca meseria se fura, nu se invata. Vom tine aproape si vom actiona atunci cand lucrurile risca sa cada pe o panta nedorita vis-a-vis de personal. Si poate-l vom indemna si pe domnul Popa sa mai fure din meserie, cel putin din cea care implica oamenii :)
    Stati linistiti, Nu va mai exista un tandem care sa ignore doleantele noastre pentru o corecta administrare si aplicare a regulilor in activitate.

    RăspundețiȘtergere