joi, 16 aprilie 2015

Revendicările salariaţilor din penitenciare, continuă. Sindicatele sunt pe poziţie !

 SNLP revine la problemele de dinaintea sărbătorilor pascale, respectiv cele 75 de puncte avute în vedere spre a fi soluţionate în interesul lucrătorilor din penitenciare. Ca de fiecare dată, nu depunem armele. Avem încă multe probleme nerezolvate şi arzătoare pentru personalul din penitenciare. 

Informare internă SNLP:

Avand in vedere planul de actiuni stabilit anterior, in cursul zilei de ieri, membrii birourilor executive ale SNLP si FSANP au analizat stadiul situatiei, impactul si eficienta actiunilor decise precum si continuarea acestora si au adoptata urmatorele decizii comune:

1. Reluarea participarii reprezentantilor sindicali in structurile de dialog social, grupuri, consilii, comitete, comisii etc.

2. Cu ocazia fiecarei participari la Consiliile de conducere sau in alte intalniri la care este prezenta conducerea unitatilor, reprezentantii sindicali vor cere mentionarea in procesul-verbal a solicitarii de acordare a majorarilor salariale (50%, 75% si 100 lei) la zi si in conformitate cu prevederile legale.

3. SNLP-FSANP se vor reuni in sedinta comuna si vor reitera solicitarea catre MJ/ANP privind organizarea unei sedinte precum si convocarea Comisiei mixte din MJ.

4. In cadrul sedintei comune precum si in functie de raspunsul ANP/MJ la revendicarile transmise anterior si solutionate partial, vor fi decise actiunile sindicale in continuare.

5. SNLP-FSANP mentin lista de revendicari depusa anterior urmand a se modifica doar plata echipamentului restant si plata partiala a majorarilor salariale.

6. SNLP-FSANP vor stabili impreuna cu ANP data intalnirii pentru prioritizarea problemelor de pe lista cu 75 de puncte propusa de SNLP. La acest moment toate structurile din ANP lucreaza la documentarea problematicii.

Stefan Teoroc 
Presedinte SNLP
Presedinte Federatia PUBLISIND

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu